fredag 20. mars 2009

Hello Kitty hysteri...

Tja hva skal man si... Hello Kitty... Det er en liten søt hvit pusekatt som finnes nesten overalt...! Jada også hjemme hos oss. :) Jeg kan huske da jeg var 7 år og mamma hadde kjøpt hårbørste og tannbørste til meg med Hello Kitty på. Og det er like populært nå, om ikke mer. Når jeg og datra mi er på H&M å shopper klær, kommer vi stort sett hjem med noe Kitty-ting. Er som regel Eline som velger det, men man må jo bare kjøpe det. Jeg vil jo nesten egentlig ha det selv. men det er så utrolig mye søtt til barn og sånn. Jeg har noe pysjer og t-skjorter med Kitty jeg også. Den bamsen Eline holder på bildet kjøpte jeg i Budapest førs jul i en egen Hello Kitty butikk. Lurer på hvor lang tid det tar før det kommer en sånn butikk til Norge også, nå som det finnes så utrolig mye Kitty-ting. Jeg har selv en bamse i bilen min. Jeg fikk ikke lov av samboern min å ha den i senga. Så der har vi en kjempesvær tiger i steden. Så Kitty hadde ikke passet inn på soverommet gitt. Hehe :) Jeg har googlet Hello Kitty og funnet ut at Japan som er hjemlandet til denne søte katten har tatt av helt når det gjelder dette! Altså... jeg tror at Hello Kitty er dems Gud og tilber henne. Det jeg har funnet er at de har eget Hello Kitty-hotell, flyplass og til og med eget sykehus! Der tar det av ja. Men hadde vært gøy å vært der å sett ja. hehe :) Samboern min synes det blir veldig mye Kitty-ting her i huset, så tror han ønsker seg en sønn, så han kan kjøpe litt mer "macho"ting... Spiderman eller Biler. hehe :) Får se da vettu :) Jeg er snart 26 år og ja jeg liker Hello Kitty. Man er ikke voksen før man innrømmer at man er barnslig. :)

1 kommentar:

  1. Jeg fatter ikke den dilla der jeg :) - men jeg hadde jo selv en Hello Kitty kalkulator da jeg var ca 20 år - det er rart å tenke på at det er så gammelt det merket! Kan du huske den? hvit, og man kunne skyve hodet oppover, så kom displayet frem og man slo det på. Tastene var i tallfasongene sine og ikke firkantete knapper. Sånn en, bare hvit: http://www.mojaspletnatrgovina.com/nohtek/200/dat_2875_Hello_kitty_kalkulator_z_uro.jpg

    Men jeg syns du burde se litt på dette:


    http://beadwhore.blogspot.com/2007/10/hello-kitty-hat.html

    SvarSlett

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Fredrikstad, Østfold, Norway
Jeg er ei jente på 26 år som bor i Fredrikstad sammen med min herlige samboer Bjørn Christian. Jeg har også ei nydelig datter på 7 år som er mitt alt.