søndag 24. januar 2010

Januar 2010




Ja nå har et nytt år begynt, og januar er snart over allerede. Ikke stort har skjedd etter vi gikk inn i det nye året... Jeg går fremdeles uten jobb, og det er utrolig kjedelig... Men jeg får jo dagene til å gå alikevel. Eline begynner på ny skole i morra og hun gleder seg veldig til det. Er veldig spent på hvordan det skal gå, men tror nok det går veldig bra:) Hun er jo så tøff og glir rett inn hvor som helst egentlig:)
Jeg gleder meg veldig til 21-25 mars:) Da har mora mi samlet sammen 10 gærne kvinnfolk som hun skal ta med seg på tur til Budapest i Ungarn. Jeg har vært der en gang tidligere og synes det er veldig koselig og fint der nede:) Jeg har aldri vært på jentetur før så det kan bli skikkelig gøy:) Teller ned dagene:)
Når det gjelder hekling og strikking har jeg lagt det litt på hylla frem til jeg kommer på en ide til noe jeg kan lage...hehe. Det blir bare til at jeg setter igang med småprosjekter osv... Håper jeg kommer på noe snart så jeg har noe å gjøre når samboern er på jobb og Eline på skolen:)

1 kommentar:

  1. Ja- det går heldigvis mot vår og sommer igjen. I dag var det minus 13 igjen - fy og fy!

    SvarSlett

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Fredrikstad, Østfold, Norway
Jeg er ei jente på 26 år som bor i Fredrikstad sammen med min herlige samboer Bjørn Christian. Jeg har også ei nydelig datter på 7 år som er mitt alt.